Articles

Derma & Sumbangan

YMK Program Masyarakat 7

Matlamat kami adalah untuk melindungi dan memulihara alam semula jadi planet hidup kita manakala mengimbangi keperluan ekonomi rakyat. Kami percaya pada masa depan di mana manusia boleh hidup dalam harmoni dengan alam semula jadi. Walau bagaimanapun, kami memerlukan bantuan anda untuk mencapai misi ini.Sokongan berterusan membolehkan Yayasan EMKAY untuk bekerja ke arah masa depan yang lebih baik.

Kerja-kerja pemuliharaan perlu jangka panjang untuk menjadi berkesan. Sebagai YAYASAN EMKAY adalah sebuah pertubuhan bukan keuntungan yang tidak menerima apa-apa pemberian tetap, kita memerlukan derma tetap untuk terus melindungi spesies terancam dan kawasan Malaysia. Sumbangan kepada kami hari ini dan membuat perbezaan.